Servicii

Va prezentam serviciile noastre!

Exista mai multi factori care favorizeaza pierderea unuia sau a mai multor dinti si pe aceasta cale este afectata viata sociala si profesionala a pacientilor. Lipsa igienei orale duce la aparitia cariilor, dar pot sa apara si accindetale, infectii gingivale, si toate afecteaza dintii pana cand nu se mai pot salva.

Tehnologia a evoluat in mod constant in stomatologie in prezent si lucrarile protetice sunt mai benefice si mai confortabile, pacientii avand de ales dintr-o gama foarte larga de produse. Una din cele mai bune optiuni este reprezentata de proteze dentare cu capse deoarece propun mai multe avantaje.

Cei mai multi pacienti nu vor sa opteze pentru proteze si impun conditia ca ele sa nu fie foarte mobile pentru a nu genera disconfort in momentul masticatiei sau a vorbirii. Prin urmare pe langa estetica si confort protezele sunt apreciate de pacienti, nu genereaza alergii si stabilitatea se datoreaza faptului ca toate capsele sunt cimentate pe dintii si pe radacinile restante.

In plus, pentru ca sunt mobilizabile ele se pot indeparta oricand pentru a igieniza astfel incat sa nu se deterioreze pe masura ce trece timpul. De asemenea, un alt avantaj este reprezentat si de faptul ca nu se pot confectiona pe implanturi dentare daca din varii motive nu exista radacini naturale.