Servicii

Va prezentam serviciile noastre!

Pierderea dintilor de pe arcade in special a ultimilor dinti face imposibila realizarea puntilor dentare. In situatia aceasta medicul poate sa recomande aplicarea unei proteze partiale mobilizabile. Aceasta situatie se poate trata modern prin nserarea implanturilor peste care se pot confectiona punti fixe.

Daca din diverse motive nu se poate opta pentru implanturi, tehnologia actuala ofera si alternativa protezelor scheletate. Protezele scheletate sunt piese mobilizabile alcatuite dintr-un schelet metalic pe care se monteaza dintii acrilici similari celor utilizati la proteze conventionale.

La prima vedere o proteza pare inestetica si lipsita de confort insa aliajele ne permit sa oferim pacientilor lucrari de dimensiuni mici care au o foarte buna stabilitate si o estetica superioara. Contrar aparentelor cand discutam despre proteze scheletate vorbim si despre o estetica superioara a protezelor clasice.

Chiar daca exista suprafete metalice extinse ele nu pot fi vazute atunci cand aplicam proteza pentru ca se afla pe cerul gurii sau sub limba.

Elementele metalice nu se vad in miscarile normale iar in zonele vizibile se utilizeaza acrilat roz care inlocuieste gingia atrofiata sau alb pentru a inlocui dintii lipsa.

Protezele se ancoreaza si de dintii restanti cu sisteme speciale care sunt atasate la coroane de invelis aplicate pe dintii lipsa sau cu crosete produse in laborator.