Servicii

Va prezentam serviciile noastre!
  • Ceramica dentara este cea mai buna alegere pe care o pot face pacientii in cazul lucrarilor dentare, indiferent ca este vorba despre o restaurare care a fost redusa de o punte dentara sau de o proteza care se misca. Calitatea ceramicii sunt net superioare oricarui alt material fizionomic utilizat in stomatologie, fiind singurul care are o estetica deosebita, o gama mare de culori, transluciditate apropiata de dintii naturali si o rezistenta foarte buna la masticatie.
  • Ceramica poate fi utilizata pentru toate restaurarile dentare: coroane dentare, punti reduse si extinse, proteze mobilizabile si o gama variata de lucrari pe implanturi.
  • Ceramica dentara se poate utiliza atat in combinatie cu aliaje metalice sau cu zirconiu cat si singura in cazul lucrarilor integral ceramice.
  • Lucrarile dentare metalo ceramice au o aplicabilitate vasta in stomatologie. Coroanele metalo ceramice si puntile metalo ceramice sunt realizate dintr-un schelet metalic de sustinere peste care se ard mai multe straturi de ceramica dentara.
  • Scheletul de sustinere asigura rezistenta intregii lucrari protetice fiind situat sub stratul de ceramica si conferindu-I suport si sustinere. Are gorsimea redusa si adaptarea sa pe dintii slefuiti este intima.