Servicii

Va prezentam serviciile noastre!

Atunci cand vine vorba de albire dentara sunt multi dintre cei care vor un zambet imaculat si prefera produsele care se pot utiliza usor si acasa. Aceasta varianta propune metode simple si este nevoie de confectionarea mai multor gutiere de albire care se vor aplica pe un gel special, care promote o nuanta mult dorita.

 

Astfel in cadrul primelor sedinte va fi nevoie de amprentarea dintilor de catre un medic care a curatat initial dantura de placa bacteriana si de tartru. Cu ajutorul amprentei se va realiza gutiera care capata o forma corespunzatoare si in cadrul celei de a doua sedinte pacientii sunt instruiti pentru buna aplicare a gelului in gutiere si fixarea lor pe dantura.

 

Bruxismul sau scartaitul dintilor este un obicei patologic care poate sa se manifeste in orice moment al zilei insa in special noaptea si care are consecinte dintre cele mai neplacute cum ar fi uzura accentuata a dintilor, durerile de cap si modificarea articulatiilor temporo mandibulare.

 

Se stie ca nu exista anumite tratamente care sa stopeze bruxismul dar sunt si metode indicate pentru a proteja dintii si pentru a impiedica uzura anormala a lor. Una din cele mai indicate si mai eficiente solutii pentru a proteja dintii si constructiile protetice din cavitatea bucala noaptea este reprezentata de purtarea gutierelor pentru burxism.